FIFA Revolution

FIFA Revolution (FIFA 12, FIFA 11, FIFA 10, FIFA 09) - Najlepsza strona o serii w Polsce

Forum FIFA Revolution

Forum

Komentarze

Newsroom

Polskie recenzje 2010 FIFA World Cup

Polskie recenzje 2010 FIFA World Cup

20-05-2010 16:10, autor: MagnificoManager

Przedstawiamy przegląd krajowych recenzji nowej gry EA Sports

Prawie trzy tygodnie degustacji za nami, czas więc na pierwsze podsumowania. Co o grze myślą jej recenzenci? Jak oceniają najnowszy produkt EA Sports? Tylko u nas podsumowanie recenzji wydanych przez najbardziej renomowane portale internetowe!

• Komentarze czytelników
  • Kategoria
  • Tytuł wątku

Bolson

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 17:49 Post #1
No i co z tego, jak na kompa nie ma? =(
Redaktor roku 2011 w CMF Awards.
www.zaryglowane.blogspot.com - o wszystkim, co efemem nie jest i nie będzie.

MagnificoManager

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 18:25 Post #2
Może to i dobrze - po co wydawać tą grę na kompa, jak poprzedniczka byłą tak słaba, że trzeba by zmienić praktycznie wszystko? A tak, zamiast na robieniu wersji na PC twórcy skupią się na FIFA 11. Oby.

HiR3

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 19:04 Post #3
Miałem krótką styczność z 2010 FIFA World Cup w wersji na XBOX360 - gra absolutnie zachwyca! Jest świetna, grafika super - gameplay absolutnie bez żadnych zastrzeżeń! Świetna gra, miażdży konkurencję pod każdym względem.

AdKontekst

Reklama
Post wspomagający
Urząd Regulacji Publikacji Prasy informuje: kliknięcie pomaga zawsze

Bolson

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 20:05 Post #4
MagnificoManager napisał:

Może to i dobrze - po co wydawać tą grę na kompa, jak poprzedniczka byłą tak słaba, że trzeba by zmienić praktycznie wszystko? A tak, zamiast na robieniu wersji na PC twórcy skupią się na FIFA 11. Oby.

No a załóżmy, że nie mam XBOX'a ani PS3 i nie chcę ich mieć, a jednak chciałbym zagrać w WC10, to co mam zrobić?

Speed

El Commendante
Dodano: 20/05/2010 @ 20:16 Post #5
Może kupić PSP ;-)

Bolson

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 20:21 Post #6
Jak dla mnie PSP za mały ekran ma ;)

MagnificoManager

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 20:43 Post #7
Musiałbyś albo iść do kolegi i zagrać u niego na konsoli, albo iść do kolegi, zabrać mu konsolę i zagrać na niej u siebie ;) Ja polecam pierwsze rozwiązanie. Co do samej gry - recenzje rzeczywiście są pochlebne, i mam nadzieję, że FIFA 11 choć w części dorówna FIFA World Cup.

HiR3

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 21:38 Post #8
Bolson napisał:

Jak dla mnie PSP za mały ekran ma ;)

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby kupić kabel do podłączenia PSP do telewizora i rozkoszować się rozgrywką na dużym ekranie ;-) Jakość nie będzie wcale zła.

// Post edytowano 1 raz, ostatnio 20.05.2010 o 21:39, autor: HiR3

Speed

El Commendante
Dodano: 21/05/2010 @ 11:25 Post #9
Można kupić grę w dobrej cenie - 1 zł - http://www.ultima.pl/promo.php?tg=100 ale pod warunkiem kupienia... innej gry :)

Lucasinho

Członek Rządu
Dodano: 21/05/2010 @ 16:58 Post #10
FIFY na PC nie zdzierżę, jest dla mnie fatalna, lecz na konsoli to co innego - tak jak pisał Magnifico Manager wystarczy pójść do kolegi i zagrać z nim. Przyjemność podwójna, bo granie z namacalnym człowiekiem to zupełnie co innego niż z komputerem, i nie przeszkadza mi że gramy w 09, gdyż na PS3 i tak jest świetna. Aż ciekawi mnie jak wygląda ta FIFA World Cup :)
lucasinho.blox.pl

hQ

Partyzant
Dodano: 22/05/2010 @ 11:35 Post #11
Od kilku dni jestem dumnym posiadaczem konsoli PS3:D i najsampierw ściągnąłem Demo FIFY WC 2010 i powiem szczerze jestem w szoku. Gra jest perfekcyjna. Mimo iż mogę zagrać tylko mecz Włochy - Hiszpania to odczuwam wielkie emocje związane z tymi mistrzostwami. Do tego wspaniale odwzorowani trenerzy(Lippi, Del Bosque). Gra miażdży. Myślę teraz czy nie zakupić pełnej wersji.
"Polska piłka jest jak Titanic. Płyniemy na dno, a zabawa trwa dalej" - Z.Boniek.

Dodaj odpowiedź

Aby móc odpowiedzieć, musisz się zalogować.

Oficjalny partner - Tylko Piłka
Linki sponsorowane: