FIFA Revolution

FIFA Revolution (FIFA 12, FIFA 11, FIFA 10, FIFA 09) - Najlepsza strona o serii w Polsce

Forum FIFA Revolution

Forum

Komentarze

Manifesty

FIFA 11 na PC, DC, PS3, PSP, Wii i X360

FIFA 11 na PC, DC, PS3, PSP, Wii i X360

28-05-2010 11:53, autor: Speed

FIFA Revolution od kuchni

E3 - z pewnością wielu z Was ten skrót kojarzy się z corocznymi targami gier komputerowych - i słusznie! Tegoroczne Electronic Entertainment Expo (rzeczywiście trzy) odbędzie się 15-17 czerwca w Los Angeles i już wiadomo, że ze swoim stanowiskiem nie zabraknie tam Electronic Arts. Gigant elektronicznej rozrywki zapowiedział prezentację najnowszej FIFA 11 i jako ciekawostkę zdradził listę platform, na których będzie można grać w najnowszą odsłonę gry: FIFA 11 dostępna będzie na PC, DC, PS3, PSP,...

• Komentarze do manifestu
  • Kategoria
  • Tytuł wątku

MagnificoManager

Członek Rządu
Dodano: 28/05/2010 @ 17:02 Post #1
W następnej kolejności, po ogłoszeniu że FIFY 11 na PC nie zabraknie, czekamy na zapewnienie, że będzie ona grą dobrą i grywalną. Bo cudów już nie oczekujmy ;)

HiR3

Członek Rządu
Dodano: 30/05/2010 @ 21:12 Post #2
Zobaczymy co w tym sezonie zmajstrują dla nas Panowie z EA Sports :).

Bolson

Członek Rządu
Dodano: 03/06/2010 @ 22:05 Post #3
Koniec, finito dla PS2? Szkoda.
Redaktor roku 2011 w CMF Awards.
www.zaryglowane.blogspot.com - o wszystkim, co efemem nie jest i nie będzie.

AdKontekst

Reklama
Post wspomagający
Urząd Regulacji Publikacji Prasy informuje: kliknięcie pomaga zawsze

nesete

Partyzant
Dodano: 04/06/2010 @ 13:23 Post #4
Fifa 10 wgniotła mnie w fotel (a może to dlatego, że wcześniejszą wersję w jaką grałem była Fifa 2001). Jedenastkę kupię na pewno, choć mnie interesuje wersja na PS3 :P
Jestem i już

hQ

Partyzant
Dodano: 04/06/2010 @ 22:02 Post #5
Czekam tylko na Fifę 11 na Ps3 :D. Nie mogę się doczekać. Jak zobaczyłem demo WC 2010 to po prostu szczęka mi opadła. Gra jest genialna. Ciekawe jak to będzie z 11. Czekam na demko i przetestuję sobie :]
"Polska piłka jest jak Titanic. Płyniemy na dno, a zabawa trwa dalej" - Z.Boniek.

Dodaj odpowiedź

Aby móc odpowiedzieć, musisz się zalogować.

Oficjalny partner - Tylko Piłka
Linki sponsorowane: