FIFA Revolution

FIFA Revolution (FIFA 12, FIFA 11, FIFA 10, FIFA 09) - Najlepsza strona o serii w Polsce

Forum FIFA Revolution

Forum

Strefa FIFA

FIFA 10

Czego oczekujesz po FIFA 11?

• Komentarze czytelników
  • Kategoria
  • Tytuł wątku

HiR3

Członek Rządu
Dodano: 19/05/2010 @ 11:35 Temat
Aktualny sezon niedawno się skończył, FIFA jak co roku wyjdzie na przełomie wrzesień/październik - czego oczekujecie od nowej kopanki w stosunku do poprzednich edycji? Jakich zmian oczekujecie na PC? Jesteście w pełni usatysfakcjonowani wersją na konsole next-gen? Piszcie tutaj swoje przemyślenia.

Bolson

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 14:58 Odpowiedź #1
Chciałbym, żeby w wersji na PC zaniechano tragicznego moim zdaniem pomysłu o automatycznym wychodzeniu na popularną "klepkę". Reszta niech zostanie tak, jak jest.
www.zaryglowane.blogspot.com - o wszystkim, co efemem nie jest i nie będzie.

MagnificoManager

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 15:05 Odpowiedź #2
W sumie sam pomysł niezły, byleby po odegraniu piłki ''z pierwszej'' leciała ona troszkę dalej niż na odległość jednego metra :)
Można by także popracować nad samą grywalnością. Nie jestem w stanie powiedzieć co jest nie tak, bo 1-2 sezony gra mi się całkiem przyjemnie, ale potem i tak tej kariery nie kontynuuję. Gra staje się po prostu nudna.

HiR3

Członek Rządu
Dodano: 20/05/2010 @ 21:47 Odpowiedź #3
Ja tam ze swojej strony chciałbym konwersji FIFY 06 z PS3 na PC - zupełnie by mi wystarczyła.

lulubel

Partyzant
Dodano: 20/07/2010 @ 21:43 Odpowiedź #4
Dostałam cynk od znajomego, że dzisiaj na www.StacjaKultura.pl pojawi się materiał o pierwszy wrażeniach z gry FIFA 11 na PC. Materiał ma się pojawić lekko po 24:00... Myślę, że Was to zainteresuje. Mam taką nadzieję...

AdKontekst

Reklama
Post wspomagający
Urząd Regulacji Publikacji Prasy informuje: kliknięcie pomaga zawsze

Bolson

Członek Rządu
Dodano: 09/09/2010 @ 18:23 Odpowiedź #5
Kiedy będzie wiadomo, jaki soundtrack znajdzie się w grze? Zawsze muzyka była mocną stroną panów z EA i mam nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę :)
www.zaryglowane.blogspot.com - o wszystkim, co efemem nie jest i nie będzie.

MagnificoManager

Członek Rządu
Dodano: 10/09/2010 @ 15:56 Odpowiedź #6
Wkrótce :)

Dodaj odpowiedź

Aby móc odpowiedzieć, musisz się zalogować.

Oficjalny partner - Tylko Piłka
Linki sponsorowane: